Címlap Krimi Dráma: robban...
Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Robbantással fenyegetődző nőhöz hívták ki a hatóságokat vasárnap este a 6-os út József Attila út és Tüzér utcai kereszteződés közelében lévő egyik tízemeletes panelházhoz.

Információink szerint egy nő azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz és felrobbantja a tízemeletes épületet. A hatóságok megtették a szükséges óvintézkedéseket, de egyelőre nem sikerült meggyőzni a nőt, hogy hagyjon fel tervével.

A szervek kiürítették az épületet, a lakók egyelőre várják, hogy visszatérhessenek otthonukba.

FRISSÍTVE:

A rendőrség tájékoztatása szerint október 22-én 17 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy Pécsett, a József Attila út egyik lakóházában egy nő a lakás felrobbantásával fenyegetőzik. A gázszolgáltató munkatársai a házban elzárták a gázt, ezzel megakadályozva azt, hogy robbanás következzen be. A házat a rendőrök kiürítették, majd a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével bejutottak a lakásba.

A fenyegető nőt intézkedés alá vonták, majd a mentő kórházba vitte. Ellene közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt indult eljárás a Pécsi Rendőrkapitányságon.