Címlap Krimi Hihetetlen: b...

Hihetetlen: baranyai rendőrök mentették meg a horvát anyja által magára hagyott újszülött életét! – FRISSÍTVE: SAJNOS ELHUNYT A BABA A KÓRHÁZBAN

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sajnos rossz hír érkezett: minden orvosi erőfeszítés ellenére sajnos a csecsemő a kórházban elhunyt!

Ezért az anya ellen korábban emberölés kísérlete miatt elrendelt el nyomozás minősítése megváltozott, ezúttal már tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folyik eljárás.

KORÁBBAN ÍRTUK:

A horvát társszervek értesítették csütörtökön 0 óra 13 perckor a magyar rendőröket arról, hogy az eszéki kórházban elláttak egy nőt, aki vélhetően előző délután Magyarország területén megszülte a gyermekét, majd magára hagyta.

A 31 éves horvát állampolgárságú nő ellentmondásos információkat adott arról, hogy pontosan hol adott életet a gyermeknek, azonban a rendőrök a horvát társszervek segítségével beszerzett adatok alapján kutatásba kezdtek, amelynek eredményeképpen a Harkány közelében lévő Márfa szőlőhegyén június 16-án délután megtalálták az életben lévő újszülöttet.

A kutatásban egy orvosi végzettséggel rendelkező rendőr is részt vett, a csecsemőt a megtalálás után szakszerű ellátásban részesítette egészen a mentők kiérkezéséig, akik ezután átvették a gyermek ellátását, majd kórházba szállították.

A nő ellen emberölés kísérlete miatt rendelt el nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.