Címlap Krimi Durva részlet...
Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Olyan kegyetlenül bántalmazta a fiatal gyilkosa az idős férfit, hogy az áldozatnak teljesen összeroncsolódott az arca. A gyilkos a késelés után elmenekült a helyszínről, a véres lábnyomai buktatták le – számolt be a tenyek.hu.

A Pécs Aktuál is beszámolt arról a gyilkosságról, ami Pécsen történt két napja. A rendőrség akkori tájékoztatása szerint egy 20 éves fiatalember ölt meg egy 65 éves férfit Kertvárosban.

A tenyek.hu beszámolója szerint véres lábnyomok buktatták le a menekülő gyilkost, miután megszurkálta a vele együtt élő idős férfit. A nyomok a lakásból a lépcsőn át vezettek arra, amerre elfutott az elkövető, akit így gyorsan elfogtak.

A gyilkosság napján a szomszédok hallották a vérfagyasztó sikolyt és a segítségkérést, ennek ellenére nem gondoltak semmi rosszra, mivel elmondásuk szerint a két férfi között mindennaposak voltak a veszekedések.

A Tények információ szerint a fiatalabb férfi nemrégiben fogadta magához a hajléktalanként élő idősebb férfit. A lakótárssal azonban szinte minden nap összevesztek. Egy ilyen vita fajult hétfőn emberöléssé. ÚA portál úgy tudja, hogy a fiatal férfi olyan súlyosan bántalmazta ismerősét, hogy az arca teljesen eltorzult.

A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Emberöléssel gyanúsítják, akár 15 évet is kaphat. Bár a gyilkos azt állítja, hogy ismerőse támadt rá, ezért jogos önvédelemre hivatkozik.

KAPCSOLÓDÓ CIKK: