Címlap Krimi Egy nap alatt...

Egy nap alatt kétszer kattant a bilincs az exét zaklató férfi kezén Pécsen

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pécsi rendőrök magánlaksértés, zaklatás, valamint önbíráskodás miatt indítottak eljárást egy szentlőrinci férfi ellen, aki volt élettársát 

A 33 éves szentlőrinci férfi március 9-én Pécsen, a Lánc utcában odament a volt párja lakásához, megrongálta a bejárti ajtót, majd engedély nélkül bement, és dulakodott a sértettel. A nő segítséget akart hívni telefonon, de a férfi mindkét mobilt elvette tőle, ezután az egyik készüléket a földhöz vágta, a másikat pedig magával vitte.

A nő a rendőröknek elmondta, hogy volt élettársa az elmúlt napokban többször megfenyegette azzal, hogy ha nem fogadja vissza, akkor megöli, illetve szidalmazta, és különböző tárgyakkal dobálta.

A rendőrök elfogták a férfit, akinél megtalálták a telefont, majd visszaadták azt a sértettnek.  A feltételezett elkövetőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták. Ellene magánlaksértés, valamit zaklatás miatt indult eljárás.

A rendőrök elengedték, de újból megjelent a nő lakásán

Ezután a férfi ismét megjelent a nő lakásánál, és követelte a nőtől, hogy adja vissza neki a telefont, azonban a sértett ennek nem tett eleget, ekkor a férfi megütötte a nőt, majd magával vitte a telefont.

A rendőrök újból előállították a férfit, majd önbíráskodás miatt is kihallgatták, végül őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.