Elcsípték a tettest, aki egy pécsi kisboltot is kirabolt

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 43 éves harkányi férfit, aki a gyanú szerint az elmúlt napokban két baranyai boltot is kirabolt.

Egy férfi július 15-én a kora esti órákban egy bozótvágó késsel a kezében kirabolt egy siklósi kisboltot. Két nappal később, július 17-én délután egy pécsi élelmiszerboltot is kiraboltak, a rabló akkor egy késsel a kezében követelte a bevételt. Az elkövető mindkét esetben – miután megkapta a pénzt – elmenekült a helyszínről.

A siklósi rendőrök a nyomozás során beazonosították, majd a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság „Tisza” Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársainak segítségével 2020. július 20-án hajnalban, Jászapátiban fogták el bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 43 éves harkányi férfit.

A rendőrök a férfi tartózkodási helyén kutatást tartottak, amely során megtalálták a Pécsett elkövetett rablás során viselt ruházatot és az elkövetéskor használt kést, majd lefoglalták azokat.

A férfit előállították a rendőrségre, majd őrizetbe vették, és a gyanúsítotti kihallgatását követően kezdeményezték letartóztatását. A gyanúsított mindkét bűncselekmény elkövetését beismerte, ellene felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

Hirdetés
Előző sztori

A siklósi fiúk a strandkézi királyai

Következő sztori

Hadrendbe álltak a pécsi permetkapuk

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1