Címlap Krimi Holtan talált...

Holtan találták a kettős gyilkosságot elkövető féltékeny gyógyszerészt!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök megtalálták annak a 28 éves férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombat éjszaka Szegeden. A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét a Békés megyei Szanazugban találták meg.

A férfi szombat éjszaka több lövéssel végzett egy fiatal férfival és nővel a szegedi Petőfi sugárúton. Az áldozatokra egy nappal később, vasárnap este a hozzátartozók találtak rá. A rendőrök rövid időn belül azonosították a férfit, körözést adtak ki ellene, és a TEK bevonásával keresni kezdték.

A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor a Készenléti Rendőrség helikoptere észrevette a férfi autóját a Békés megyei Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének. Megtalálták a fegyverét is. Az ügyben több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

Az MTI korábban úgy értesült, hogy a 28 éves elkövető egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában dolgozott.

Reménytelenül szerelmes volt a nőbe

A Blikk úgy értesült, hogy a gyilkossággal alaposan gyanúsítható férfi reménytelenül szerelmes volt a nőbe, akivel végzett szombat este. A nő szintén gyógyszerésznek tanult régebben, de soha nem akart semmit a férfitól, aki ebbe nem tudott beletörődni. A férfi pár hete lakást bérelt ugyanabban a Petőfi sugárúti társasházban, ahol a nő a párjával élt. Vadászpuskájára nemrégiben kapott fegyvertartási engedélyt.