Címlap Baranya Ismét drogdíl...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 24 éves mohácsi férfit, aki a gyanú szerint otthonában kábítószert, valamint új pszichoaktív anyagot árult. A rendőrök kutatást tartottak a férfi házában, amely során kábítószer gyanúját keltő anyagokat, valamint a kábítószer értékesítéséhez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A rendőrök az üggyel kapcsolatban elfogták a 24 éves férfi párját is, akiről megállapították, hogy segített az új pszichoaktív anyag értékesítésében. Továbbá elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint tőlük vették az anyagot. A két férfival szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely mindkét esetben pozitív eredményt mutatott.

A rendőrök a három férfit és a nőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták őket gyanúsítottként. A fogyasztók ellen kábítószer birtoklása miatt, a két díler ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés elkövetése miatt, a férfi ellen pedig kábítószer-kereskedelem miatt is nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.