Címlap Baranya Ismét kábítós...

Ismét kábítószerdílert fogtak Baranyában

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Baranya vármegyei rendőr-főkapitányság közlése szerint január 4-én késő délután Tésenyben, a Rákóczi utcában intézkedés alá vontak egy autóvezetőt és utasát. A 24 éves sofőrnél simítózáras fóliába csomagolt zöld növényi származékot találtak.

Az egyenruhások mindkettőjükkel szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely mindkét férfinél THC-re pozitív eredményt mutatott. A nyomozás során felmerült a gyanúja annak, hogy a 24 éves férfi árulja a kábítószert. A rendőrök további két férfit is elfogtak, akik a beszerzett adatok alapján a sofőrtől vásároltak drogot. A velük szemben alkalmazott gyorsteszt is pozitív eredményt jelzett.

A nyomozók mind a négy férfit kihallgatták gyanúsítottként. A három vásárló ellen kábítószer birtoklásának vétsége miatt, a terjesztő ellen pedig – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást a Siklósi Rendőrkapitányság.

(Borítóképünk illusztráció)