Címlap Krimi Ismét nyoma v...

Ismét nyoma veszett két kislánynak Pécsen

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Pálinkás Alexandra és Dömötör Valentina ügyében.

A két fiatalkorú lány május 16-án este a Pécs, Hunyadi utcai otthonból engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodnak, életjelet nem adtak magukról. A felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Mindkét lány körülbelül 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú, barna hajuk és barna szemük van. A 14 éves Pálinkás Alexandra utolsó ismert ruházata citromsárga nadrág vagy sötétzöld bársonynadrág, kockás ing és sötét színű sportcipő. A 15 éves Dömötör Valentina orrpiercinget visel, ruházata nem ismert.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható Pálinkás Alexandrát és Dömötör Valentinát felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyükre vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon. Kevesebb jelenjen meg

Hozzászólások