Címlap Baranya Lekapcsolták ...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A mohácsi rendőrök január 25-én egy 51 éves helyi férfit fogtak el a szőlőhegyen, mert a gyanú szerint a lakásán és a szőlőhegyen lévő hétvégi házában is drogot árult. Az ingatlanjaiban megtartott kutatás alkalmával a nyomozók összesen bruttó 295 gramm kábítószergyanús zöld növényi származékot, bruttó 5 gramm kábítószer gyanúját keltő fehér, kristályos anyagot, valamint egy kábítószerpipát és egy digitális mérleget találtak és foglaltak le. A dílert előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely több hatóanyagra is pozitív eredményt mutatott.

A rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben további három mohácsi és egy véméndi férfit is előállítottak. A négy férfival szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt ugyancsak pozitív lett, és náluk is kábítószergyanús anyagokat, illetve kábítószer fogyasztásához szükséges eszközöket találtak, majd lefoglalták azokat. Őket szintén gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A terjesztő ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem, a négy fogyasztó ellen pedig kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.