Címlap Baranya Notórius tolv...

Notórius tolvajt fogtak a mohácsi rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elfogták, majd előállították a rendőrök március 14-én azt a 26 éves versendi férfit, aki 2022 júliusa és 2023. január vége között főként Kölkeden és Versenden található ingatlanoknál garázdálkodott.

A bűnöző nem aprózta el: volt, hogy láncfűrészt vagy televíziót tulajdonított el, de akadt, amikor kerékpárt, illetve sarokcsiszolót vitt magával. Sőt, előfordult olyan is, hogy miután bement egy házba, az ott lakó, mozgásában korlátozott férfi tiltakozása ellenére magával vitte a sértett harmonikáját.

Egy alkalommal két másik társával találtak egy bankkártyát, amellyel aztán Versenden és Bólyban több üzletben is vásároltak. Egy nőnek tűzifát kínált eladásra, majd a vételárat át is vette, azonban az előre bemutatott fát már nem adta át a sértettnek.

A nyomozók a férfit kihallgatták gyanúsítottként, majd őrizetbe vették. Ellene hatrendbeli lopás, kétrendbeli csalás, valamint egyrendbeli kifosztás bűncselekmények elkövetése miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.