Nóra, Lili

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ököllel támadt a gyanútlan járókelőkre a pécsi hajléktalan

Hirdetés

A Pécsi Járási Ügyészség közleménye szerint garázdaság vétsége miatt emeltek vádat azzal a hajléktalan férfival szemben, aki járókelőkre támadt Pécs belvárosában márciusban.

A férfi odalépett egy autóbuszról leszálló fiatalemberhez, és minden előzmény nélkül ököllel orrba ütötte. Az ütést követően ökölvívó állást vett fel és újból támadni próbálta a sértettet. A történteket látta egy nő és szólt a fiatalembernek, hogy szálljon be a kocsijába. A férfi a gépkocsihoz futott, beugrott a hátsó ülésre, miközben a sofőr bekapcsolta a központi zárat.

A támadó megpróbálta az autó ajtaját feltépni, és többször is ráütött a kocsira, a sofőrnek azonban sikerült elhajtania.  Mindezt több járókelő is látta, akik megpróbáltak elszaladni. Az elkövetőhöz legközelebb álló nő azonban már nem tudott kitérni a hajléktalan férfi elől, így a férfi őt is arcon ütötte ököllel. A nő megpróbált elmenni, de a férfi követni kezdte, ekkor azonban a többi járókelő közbeavatkozott, visszatartották a férfit és értesítették a rendőrséget.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Eddig mintegy 40 ezer tesztet végeztek a mentők Magyarországon

Következő sztori

Pécs Pride 2020: május 16-án demonstráció!

Legutóbbiak innen: Krimi

bool(false)