Címlap Krimi Piásan, jogsi...

Piásan, jogsi nélkül, lopott kocsival ment lopni, pechére kifogyott a benzin az autóból…

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A mohácsi nyomozók október 19-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 32 éves véméndi férfit, mert a gyanú szerint a férfi előző nap este ellopott egy, az utcán parkoló teherautót, amelyben benne hagyták az indítókulcsot.

Pechére pár óra múlva, az M60-as autópálya kozármislenyi lehajtójánál kifogyott az üzemanyag az elkötött járműből, így a rendőrök hamar a nyomára akadtak.

Az intézkedés során az is kiderült, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel vezetési jogosultsága szünetel egy korábbi ittas járművezetés miatt. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pedig ismét pozitív jelzést adott. Az egyenruhások a teherautót, a platóján szállított szerszámgépeket, valamint két laptopot is lefoglaltak.

A férfit előállították a Mohácsi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásán beismerte tettét. A nyomozóknak azt is elmondta, hogy miután ellopta a gépkocsit, egy szekszárdi telephelyre ment, a platón talált szerszámgépeket és a laptopokat ugyanis onnan tulajdonította el.

A nyomozók a lefoglalt dolgokat visszaadták a tulajdonosaiknak.