Csalók próbálnak pénzt szerezni a Pécsi Vagyonhasznosító nevével visszaélve

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. felhívja a lakosság figyelmét, hogy nevével és logójával visszaélve csaló vagy csalók próbálnak pénzhez jutni.

Szociális bérlakást ígérnek félmillióért

Azzal keresnek fel embereket, magukat a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. munkatársának kiadva, hogy számukra szociális bérlakást tudnak intézni. Ezért 500 000 forintot kérnek el azzal, hogy a lakás kiutalásakor további 500 000 Ft-t kell majd fizetni, az ingatlant pedig 3 évvel később meg is vehetik az áldozatok.

Ahhoz, hogy hitelesebbnek tűnjenek fel, a PVh fejléces papírjához hasonló papírra készítenek hamis okiratot különféle, a PVh pecsétjéről eltérő formájú és tartalmú pecsétekkel.

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. NEM foglalkozik szociális bérlakásokkal és semmilyen formában nem keres fel magánszemélyeket!

Az önkormányzati cég rendőrségi feljelentést tett az ügyben.

A társaság azt tanácsolja, hogy ha valakit felkeresnek a csalók, tegyen feljelentést a rendőrségen, illetve értesítse a Vagyonhasznosítót a +36 72 801 801-es telefonszámon.

Előző sztori

Favágás miatt LEZÁRJÁK a Nagykozári utat

Következő sztori

KALANDRA FEL! Faóriások segítenek a Mecsek legendáinak megismerésében

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1