Címlap Krimi Sikeres rajta...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kábítószer-kereskedelem elkövetésével gyanúsítható férfit vett őrizetbe június 5-én a Pécsi Rendőrkapitányság.

A gyanú szerint a 36 éves helyi férfi az elfogását megelőző időszakban Pécs területén értékesített kábítószert. A kapitányság bűnügyi munkatársai a „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály segítségével Pécsett, egy uránvárosi lakásban elfogták a dílert, valamint egy 35 éves szintén helyi férfit, aki épp az elfogást megelőzően vásárolt tőle kábítószergyanús anyagokat.

A rendőrök a két férfival szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely mindkettőjüknél pozitív eredményt mutatott. A díler lakásában tartott kutatáskor több mint 50 gramm kábítószernek tűnő zöld növényi származékot, közel 30 gramm kristályos anyagot, csaknem 120 gramm fehér pasztát, készpénzt, valamint több mobiltelefont találtak és foglaltak le.

Ezt követően a nyomozók kutatást tartottak a vásárló lakásán, valamint a gépjárművében is, ahol több mint 100 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagot és készpénzt foglaltak le.

A rendőrök a terjesztőt és a vásárlóját is előállították a rendőrkapitányságra, majd kihallgatták őket gyanúsítottként. A dílert őrizetbe vették, és kezdeményezik a letartóztatását.

Ellene kábítószer-kereskedelem bűntett, a vevő ellen pedig kábítószer birtoklása bűntett elkövetése miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.