Címlap Krimi Sikertelen ra...

Sikertelen rablótámadást történt Pécsen

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre február 6-án a kora délutáni órákban arról, hogy Pécsett, a Bazsarózsa utcában megtámadta egy férfi. A sértett szerint az ismeretlen férfi a sálánál fogva oldalról megrántotta, majd a kabátjának a zsebéből ki akarta venni a telefonját. A sértett ekkor belekapaszkodott a támadójának a kapucnijába, majd megpróbálta a földre húzni, azonban elesett.

A férfi végül üres kézzel menekült el a helyszínről. A rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd egy órán belül elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra. A 24 éves helyi férfi a gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét, és a nyomozóknak azt is elmondta, hogy azért támadt rá a nőre az utcán, mert meg akarta szerezni a mobiltelefonját.

A gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – rablás kísérlete miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság, és kezdeményezték a férfi letartóztatását.