Címlap Krimi Sokkoló tragé...

Sokkoló tragédia: buszban hagytak egy 4 éves kislányt, nem tudták megmenteni az életét

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szinte felfoghatatlan tragédia rázta meg Tomajmosonostort. Szerdán 8 órára véletlenül buszban hagytak egy kislányt, akiért hiába küzdöttek az orvosok, nem tudták megmenteni.

A busz óvodába vitte a gyereket, majd amikor mindenki leszállt, a kislány valamiért fent maradt. A polgármester eljárást indított a sofőr ellen, aki mint kiderült, csak helyettesített. A sofőr akár évekre börtönbe kerülhet.

Az esettel kapcsolatban több sajtóorgánum is foglalkozott. A TV2 Tények c. műsorában elhangzott:

KÉT NYOLCADIK OSZTÁLYOS TANULÓ SZÓLT A SOFŐRNEK, HOGY MÉG A BUSZON VAN EGY GYEREK, DE A FÉRFI TOVÁBBMENT, MAJD LEPARKOLT, ÉS BEZÁRTA AZ AJTÓT.

A szülők a Blikknek azt nyilatkozták: A szívünk szakad meg érte, nem értjük miért nem vette észre senki, hogy nincs óvodában. Egyáltalán miért nem nézték át a buszt, mielőtt bezárták? Az egész család értetlenül áll a történtek előtt.

Információk szerint az óvónő egy telefonos applikáción üzenetet küldött az édesanyának, majd később hívta is, de az anya egyik értesítést sem kapta meg.

A KISLÁNY 8 ÓRÁN KERESZTÜL VOLT A CSAKNEM 50 FOKOSRA HEVÜLT BUSZBAN.

Úgy tudják, a mentők 1 órán keresztül küzdöttek a helyszínen a kiszáradt, magatehetetlen Inez életéért, végül mentőhelikopterrel szállították kórházba. 

A KÓRHÁZBAN AZ ORVOSOK HIÁBA KÜZDÖTTEK AZ ÉLETÉÉRT, PÉNTEKEN MEGHALT.