Címlap Krimi Tragikus: WC-...

Tragikus: WC-n akarta lehúzni újszülött babáját egy asszony

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A WC-n próbálta meg lehúzni újszülött babáját egy nő Kiskunfélegyházán. Az alkohol- és pszichés problémákkal küzdő 33 éves asszony tagadta terhességét, de szombat éjjel rosszul lett, fájásai voltak és erősen vérzett. A babát a mentősök vették ki a toalettből , de már nem voltak életjelei. A rendőrség emberölés miatt nyomoz.

Az RTL Híradó tudósításából kiderült, hogy a fiatal nő ismerőseinél lakik, a ház tulajdonosa saját lányaként tekint rá. A házban él a férfi gondozója is, és ugyan gyanítottál, hogy a nő terhes,, ám ő mindvégig tagadott. Szombat éjjel tizenegy órakor azonban rosszul lett, fájásai voltak és erősen vérzett, ezért kirohant a fürdőszobába.

A gondozó azonnal hívta a mentőket, mikor meglátta a rengeteg vért, majd a fürdőszobába visszatérve azt látta, amint a fiatal nő éppen megpróbál lehúzni valamit a WC-n. Először azt hitte, hogy csak egy rongyot, de akkor meglátta, hogy egy újszülött gyerek az.

Sokkot kaptam. Kiabáltam Pista bának, hogy gyere, mert baba van a WC-ben

– mondta a gondozó az RTL Híradónak. Elmondása szerint neki úgy tűnt, a gyerek élt.

A csecsemőt a kiérkező mentősök vették ki a WC-ből, de sajnos már nem voltak életjelei. A rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz, a történtek tisztázása még folyamatban van. A fiatal nőt nem vették őrizetbe. A rendőrség szakértők bevonásával azt is vizsgálja, hogy a gyerek milyen idős volt és életképes volt-e.