Kornél, Soma

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Videón a Komlói úti bankrabló!

/

Hirdetés

Május 12-én kedden újra balszerencse érte az egyik takarékbank fiókot Pécsen, a Keleti városrészben, a Komlói úton. Ez az az ominózus bank, melyet pár hónappal ezelőtt ugyanúgy kiraboltak. A tettest azóta sem kapták el, akiről most egy videót is közzétett a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A mostani esetről ebben a cikkünkben írtunk részletesen, de a pécsieket is megkérdeztük a rablásról, akik megdöbbentő és szokatlan válaszokat adtak.

A Baranya Megyei Rendőrfőkapitányság most egy videót osztott meg a rablóról, akit azóta is nagyon keresnek a hatóságok.

Itt nézheti meg a felvételt:

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hirdetés

Előző sztori

Harmadára csökkent a kórházban kezelt fertőzöttek száma

Következő sztori

Varga Judit: júniusban megszűnhet a rendkívüli jogrend

Legutóbbiak innen: Arc