Apollónia

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újra kirabolták a komlói úti takarékot Pécsen, a rendőrök keresik az elkövetőt!

/

Ellepték a várost a rendőrök, a Komlói úton teljesen beállt a forgalom, a közeli fiókban helyszínelnek. Ezt a fiókot pár hónapja rabolták ki legutóbb, a tettest azóta sem kapták el.

Hirdetés

Május 12-én kedden újra balszerencse érte az egyik takarékbank fiókot Pécsen, a Keleti városrészben, a Komlói úton. Ez az az ominózus bank, melyet pár hónappal ezelőtt ugyanúgy kirabolhattak. A tettest azóta sem kapták el.

Ezúttal délután fél 4 körül, szájmaszkkal az arcán ment be a rabló a pénzintézetbe, majd közölte, hogy fegyver van nála, és pénzt követel. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki.

A rablást követően a környéket ellepték a rendőrautók, és a város valamennyi kivezető útján igazoltatták az autósokat.

Tudósítónk jelezte, hogy Kertvárosból Kozármisleny felé stop van, mindenkit megnéznek a rendőrök.

Tudósítónk közölte, az 58-as autópálya felhajtónál igazoltatás van, az autósok szerint “rablókat keresnek”. Mánfa felé pedig nagyjából 3 km-es sor áll Pécsen!

Lehet, hogy festékkel jelölt pénzt vittek, vagy vihettek el, tudósítónknak ugyanis azt mondta több autós, hogy megnézték a rendőrök a kezeiket is.

A városból kivezető utakat is lezárta a rendőrség, minden autót megnéznek, így például Pécsről Szentlőrinc felé is stoppolják az autókat!

Vélhetően fegyveresek rabolhatták ki a takarékot, erre utalhat a hatalmas rendőri készültség és a golyóálló mellényben igazoltató rendőrök.

A rendőrség hivatalos közleménye:

Egy férfi 2020. május 12-én 15 óra 20 perc körüli időben Pécsett, a Komlói úton szájmaszkkal az arcán bement egy pénzintézetbe, majd közölte, hogy fegyver van nála és pénzt követel. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki.

A férfiről kamerafelvétel készült.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hirdetés

Előző sztori

Tállai szerint több százezer vállalkozás és család életét könnyíti meg a kormányt

Következő sztori

Intenzív osztályos ápolókat köszöntöttek Pécsen

Legutóbbiak innen: Balhé