Ottó

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elkezd megtelni élettel a Zsolnay Negyed is

/

A Zsolnay Örökségkezelő NKft. beltéri látnivalói és kiállításai később nyithatják meg újra kapuikat, ám néhány részegység már a héten kinyit.

Hirdetés

A korlátozások lazítása óta a Zsolnay Negyed újra kezd megtelni élettel: kinyitottak a kávézók és éttermek, a Kézműves Boltok Utcájának árusai újra várják a látogatókat, a gyerekek pedig örömmel vették ismét birtokba a játszótereket.

Június 10-én újra kinyit a Zsolnay Negyed Látogatóközpontjában lévő Infopont, ahol lehetőség lesz a programokra szóló jegyek vásárlására, visszaváltására és a kollégák tájékoztatást adnak a koronavírus miatt későbbre tolódott rendezvényekről. Egyúttal elindulnak az idegenvezetők által tartott szabadtéri vezetett séták is.   

Június 10-én kinyit a Negyed északi részén található Zsolnay Infopont & Shop, amely lenyűgöző Zsolnay termékeket és különleges ajándéktárgyakat kínál. A Zsolnay Negyed Vendégháza június 12-től várja azokat, akik igazán gyönyörű környezetben szeretnének eltölteni néhány éjszakát.

A Művészetek és Irodalom Háza jegypénztára június 10-étől üzemel újra.

A Kodály Központ jegypénztárának újranyitásáról külön anyagban adunk majd hírt, csakúgy, mint a Cella Septichora Látogatóközpont és a Zsolnay Negyed kiállításainak elindulásáról.

Előző sztori

Délután, estefelé többfelé várható ismétlődő zápor, zivatar

Következő sztori

Ingyenes programokkal és kedvező belépővel jönnek az Ördögkatlan Napok!

Legutóbbiak innen: Kultúra