Címlap Kultúra Tovább tart a...

Tovább tart a Pécsi Harmadik Színház megmentésére hirdetett akció

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Harmadik Színház átmeneti gazdasági ellehetetlenülése okán január végén meghirdetett Színházmentő akciót március 23-ig meghosszabbítják – közölte a teátrum vezetősége.

A társulat szerint számos ok miatt döntöttek a meghosszabbítás mellett, amelyek főképp a következők:

• Visszajelzésekből tudják, hogy sokakhoz az információk csak jelentős késéssel jutottak el. 
• Színházuk bonyolult helyzetével kapcsolatban számos kérdést kapnak, amelyekre igyekeznek reagálni, és ezek is időt emésztenek fel.
• Segélykiáltásukra sokan mozdultak meg, hogy fellépésekkel, azok bevételével járuljanak hozzá a gyűjtéshez. E sorozatnak első eseménye volt február 16-án Nagy Bandó András önálló estje, amelyet továbbiak követnek a következő hónapban, és ezek bevétele jelentős tételt jelent. 
• A támogatási kampány láthatóságának segítésére a társulat színészei is összefogtak, miből további események születnek a következő hetekben.

A színház minden eddigi támogatónak hálásan köszöni adományát, és tisztelettel kérik, hogy az e-mailben kifejezett támogatási szándékukat tartsák fenn. A teátrum mindent megtesz azért, hogy a szükséges támogatást összegyűjtse és a jövőben is örömet szerezzen közönségének.