Címlap Kultúra Ott veszi fel...

Ott veszi fel a Zsolnay Színház a fonalat, ahol letették

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Február 28-án, Beck Zoli önálló estjével indul újra a Zsolnay Színház, másfél éves szünet után. Mint megtudtuk, a színház megálmodója és programszervezője, Kiss Mónika döntött úgy, hogy ott veszi fel a fonalat, ahol másfél évvel ezelőtt letette.

Lokálpatrióták, színházkedvelők és kultúrafogyasztók nagy örömére újraindul a Zsolnay Színház! A hat éves múltra visszatekintő alternatív színtér 2018 tavaszán nagy űrt hagyott maga után a pécsiek szívében. A teátrum védőszentje azonban alászállt Sopianéban, és meghozta a hírt Facebookon: Zsolnay Színház Reloaded! Az újraindulásban a szentek mellett persze Kiss Mónikának is van szerepe. Hiszen a színház megálmodója és programszervezője döntött úgy, hogy ott veszi fel a fonalat, ahol másfél évvel ezelőtt letette.

A mindennemű beharangozástól mentes újraindulást ráadásul a 30Y frontemberének neve fémjelezi. Minek reklámozni? Beck Zoli és a Zsolnay Színház önmagában húzónév, ujjongunk mi magunktól is. Beck Zoli önálló szerzői estjére február 28-án, a Zsolnay Negyed E78-as termében kerül sor.