Címlap Közélet A Kétfarkú Ku...

A Kétfarkú Kutyapárt is beszállt a Pécs Pride mellé

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Részletesen foglalkoztunk az egyelőre csak igen kevés tényszerű információt megvillantó, májusban esedékes Pécs Pride 2020-al, ami nem is csak egy melegfelvonulás lesz valójában. Ennek ellenére már csaknem 8500 pécsit idegesített fel a Pécs Pride híre, akik ezt aláírásukkal is megerősítették egy petícióban. Most ez ellen a petíció ellen indítottak petíciót a Kétfarkú Kutyapárt passzivistái.

„Diverse Youth Network szervezése ellen, egy pécsi édesapa gyerekeinek támogatásával, emberjogi köntösbe csomagolva próbálnak másokat megbotránkoztató, LMBTQ gyűlölő petíciót aláiratni „Nemet mondok a PÉCS PRIDE-ra…!” néven. Ne hagyjuk szó nélkül, emeljük fel a hangunkat az ellen, hogy egy több ezer éves történelmi városban, a gyermekek és családok szeme láttára tiltakozzanak a nyitott eszmei érdekekkel szemben! Miért akarnak egy felvonulás ellen tiltakozó tömeget gyerekeknek mutogatni?

Ez nem szolgálja a jószándékú melegek érdekeit, sőt nekik árt a legtöbbet. Ha a Pécs Pride ekkora ingyen reklámot kap, a végén még a bujkálásnak sem lesz értelme! Ne akarjanak a nemzetiségekre, vallási felekezetekre hivatkozva, ki tudja milyen politikai háttér érdekében több frusztrált embert befolyásolni! Pécs befogadó város, itt békében élhet bárki, nincs szükség a feszültségkeltésre. Nem a hetero emberekkel van probléma, hanem a felesleges irigykedésekkel!”

– írták felhívásukban.

Még korai szakaszban tartanak, ugyanis cikkünk írásának pillanatában alig 70-en írták alá az ellen-petíciót.