Címlap Meteor Egy jó hírünk...

Egy jó hírünk van: nincs front felettünk

November 30.
Szerda
Eső
5 °C
6 °C
December 1.
Csütörtök
Felhős
3 °C
6 °C
December 2.
Péntek
Felhős
2 °C
4 °C
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Várható időjárás az ország területén szerda éjfélig

Általában borult, párás idő várható, az északkeleti, keleti megyékben lehet kevesebb a felhő, ott több-kevesebb szűrt napsütés is valószínű. Az északkeleti megyéket leszámítva több helyen fordulhat elő gyenge csapadék: általában eső, ugyanakkor az Alpokalján hópelyhek is keveredhetnek az esőcseppek közé, sőt, főként a Kőszegi- és a Soproni-hegységben időnként akár tisztán havazhat. Az északkeleti, keleti szél már csak kevés helyen élénkülhet meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul. Késő estére -3 és +5 fok közé hűl le a levegő.

Az orvosmeteorológiai előrejelzés szerint szerda reggel sem lesz időjárási front térségünkben. A sokfelé ködös, nyirkos időben ismét felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok. A tartósan felhős, nyirkos, fényszegény tájakon fáradékonyabbak, tompábbak, dekoncentráltabbak, lehangoltak lehetünk, valamint alacsony lesz hő- és komfortérzetünk.