Apollónia

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfőn közepesen és erősen felhős idő lesz a jellemző

Június 8.
Hétfő
Változékony
16 °C
25 °C
Június 9.
Kedd
Változékony
16 °C
23 °C
Június 10.
Szerda
Változékony
14 °C
24 °C

Hirdetés

Várható időjárás az ország területén hétfő estig

Éjjel általában sok lesz felettünk a felhő, de elsősorban a Dunántúl nyugati, délnyugati részén kevésbé felhős, derült tájak is lehetnek. Elsősorban a Dunától keletre várható szórványosan zápor, zivatar. Hétfőn közepesen és erősen felhős idő lesz a jellemző, de emellett összességében azért több órára kisüt a nap. A legtöbb napsütés az Alföld déli és keleti részén valószínű. Többfelé várható zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső is lehet. Legkisebb eséllyel a Dunántúlon lehet csapadék. Éjszaka a Dunántúlon és a főváros környékén északnyugatira fordul a szél, és időnként megélénkül. Másutt többnyire mérsékelt marad a légmozgás. Zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 21 és 30 fok között alakul, a Dunántúl nyugati felén lesz a hűvösebb.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Hirdetés

Előző sztori

„Az új városvezetéssel szemben nem politikai, hanem szakmai kritikám van!”

Következő sztori

Éheztette és borzasztó körülmények között tartotta kutyáit, elfogták

Legutóbbiak innen: Meteor