Ulrik

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Valóságos kisnyár lesz hétvégén Pécsen!

Hirdetés

Pár napos ízelítőt kapunk a nyárból az Időkép.hu előrejelzése szerint, vasárnap akár 29 fok is lehet!

Pénteken nyugat felől fátyolfelhők érkeznek, így leginkább szűrt napsütésre készülhetünk. Csapadék nem valószínű. Csak néhol lehet élénk a déli-délnyugati szél. Tovább melegszik az idő, délután 19-25 fok várható.

Szombaton már gyakrabban zavarhatják meg felhők a napsütést, viszont kisebb eső, gyenge zápor csak elszórtan fordulhat elő. Helyenként élénk lehet a délies szél. A maximum-hőmérséklet 22 és 27 fok között alakulhat.

Vasárnap a napos időt helyenként felhők zavarhatják meg, de a legtöbb helyen csapadék nem várható, csupán egy-egy helyen alakulhat ki gyenge futó zápor. Az élénk, erős déli-délnyugati szélben 24-29 fokra van kilátás. Hétfőn nyárias, de szeles időre számíthatunk. Késő délutánig csapadék nem valószínű. A csúcshőmérséklet 25-31 fok között alakulhat. Este, éjjel erős hidegfront érkezhet viharokkal, lehűléssel.

Hirdetés

Előző sztori

Újra beindul az autópiac, de lassú lesz az eladások felfutása

Következő sztori

Kávézott és nem volt ott a kulturális tárcával való egyeztetésen a pécsi polgármester

Legutóbbiak innen: Meteor

Várható időjárás az ország területén szombat estig A napsütést a Duna vonalában