Címlap Meteor Vége az ottho...

Vége az otthoni fagyoskodásnak: indul a fűtési szezon Pécsen!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pétáv Kft. tájékoztatása szerint október 6-án, szerdán – tekintettel a meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban várható hűvös időjárásra – elindítják a fűtésszolgáltatást azon épületekben, ahol a lakóközösségek erről másképpen nem rendelkeznek.

A társaság a közleményében arról ír, hogy a távhőellátó rendszer szabályozástechnikája követi az időjárás változásait, ha napközben nem indokolt a fűtés, a fűtési berendezések automatikusan leállnak. A lakók saját maguk is, igényeik szerint tudják szabályozni lakásuk belső hőmérsékletét a termosztatikus radiátorszelepek használatával.

A lakóközösségeknek arra is lehetőségük van, hogy egyedileg rendelkezzenek a fűtésszolgáltatás igénybevételéről, a lakóközösség képviselője – a lakók többségének igénye alapján – jelentheti be ügyfélszolgálatunkon a szolgáltatásra vonatkozó igényeket.

A társaság azt kéri a lakóktól, hogy a fűtési rendszer levegősödésének elkerülése érdekében a fűtés beindulásáig tartsák nyitott állásban a radiátorszelepeket.