Címlap Politika Megint kamuzo...

Megint kamuzott Mohács polgármestere, ezúttal a maszkokról?

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Valótlanul állítja Mohács szocialista vezetője, hogy párttársainak köszönhetően szerzett be az önkormányzat koronavírus elleni védekezéshez szükséges eszközöket – állítja a város fideszes alpolgármestere. Palkovics Gábor szerint az MSZP-s polgármester felrúgta korábbi megállapodásukat és kampánycélra használja a védekezést. Az ügyről a HírTV számolt be.

Másfél perces videóban mutatja be Mohács szocialista polgármestere, milyen eszközöket szerzett be a koronavírus elleni védekezésre a város polgárainak. Külön köszönetet mond, a szintén a baloldalhoz köthető alpolgármesternek, Bognár Sándornak.

https://www.facebook.com/csorbai.ferenc/posts/205907754159978

A kormánypárti alpolgármester szerint viszont a 35 ezer sebészi maszkot és a 45 ezer ételdobozt az ő kapcsolatai révén vásárolta meg az önkormányzat.

Korábban szóban megegyezett a polgármesterrel, hogy a védekezést nem használják kampánycélokra. Pávkovics Gábor azt mondja ezt rúgta most fel Csorbai, ráadásul úgy hogy valótlanságot állít.

Csorbai Ferenc ellen a közveszéllyel való fenyegetés miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda már eljárást indított, mert a mohácsi polgármester azt állította: a koronavírus gócpontja a települése. Ez azonban nem volt igaz.

Kapcsolódó cikkünk a témában: