Amália

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Idén is házhoz mennek a zsaruk

A világjárvány miatt a megszokottnál később, de idén is folytatódik a rendőrség öt éve tartó kampánysorozata. Ezen a héten június 23-án 10-12 óra között az ANK Kollégiumban, míg 25-én 9-11 óra között a tettyei romoknál várják az érdeklődőket - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Hirdetés

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015 őszén azzal a céllal indított Házhoz megyünk programját, hogy segítse a lakosságot a megfelelő vagyon- és önvédelemhez szükséges döntések és képességek meghozatalában. A megelőzést elősegítő tanácsok mellett megjelent az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, az internetbiztonság, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programja, a drog-prevenció, illetve a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával a BikeSafe kerékpárjelölő és nyilvántartó ingyenes szolgáltatás. – tette közzé a rendőrség hivatalos honlapján

A programban – az eddigiekhez hasonlóan – a rendőrség mellett részt vesznek az érintett önkormányzatok, a helyi polgárőrség, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. és a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara területi képviselői, szakemberei – írja a Police.hu.

A rendőrség ezen programja az elmúlt öt évben országosan több, mint kétszázezer embert ért el csak személyesen és közel harmincezer bringát regisztráltak. A sikerességre való tekintettel idén is folytatják a programot – derül ki a közleményből.

A program 2020. december 31-ig folyamatosan tart.

A kiemelt képünk a police.hu oldaláról származik.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Bejött az igényesség? Megduplázta nyereségét a Pécsi Sörfőzde

Következő sztori

800 millióval tolták meg az Ipari Parkot Mohácson

Legutóbbiak innen: Program

bool(false)