Címlap Promo Környezetvéde...
Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Holcim Magyarország Kft. elkötelezett a környezettudatos gondolkodás és a fenntartható jövő iránt, amelynek letéteményesei a fiatal generáció képviselői.

A környezetvédelmi rajzpályázat célja, hogy ösztönözze a környezettudatos gondolkodás érvényesülését és a bolygónk fenntarthatósága iránti elköteleződést a mindennapokban. A pályázatra 18 évesnél fiatalabbak újrahasznosított papírra készült alkotásait várják a környezetvédelem és fenntarthatóság témakörében. Négy kategóriában az első 3 helyezett diák nevelési-oktatási intézményét pénzjutalomban részesítik, összesen mintegy 1 200 000 Ft értékben.

A Holcim Magyarország Kft. számára stratégiai célkitűzés a fenntartható, szénsemleges működés megvalósítása. Ezzel összhangban mindent megteszünk, hogy népszerűsítsük a zöld gondolkodást vállalatunk falain belül és kívül is. Hiszünk abban, hogy a környezetünk iránt felelősségvállalásra és tudatos szemléletformálásra van szükség az egyének szintjén is. Bízunk benne, hogy a rajzok elkészítése során és azokon túlmenően, erősödik majd a környezetünk megóvására való igény, mivel a fiatalok jövőbeli életkörülményeit az határozza meg, hogyan és mit teszünk ma

– nyilatkozta Turbéki Judit, a Holcim Magyarország Kft. kommunikációs vezetője.

Környezetvédelmi rajzpályázat

A rajzpályázaton Baranya vármegye területén található óvoda, általános iskola vagy középfokú oktatási intézmény diákjai vehetnek részt. A pályázatra a Holcim színes ceruza, filctoll, zsírkréta vagy festék felhasználásával készült, maximum A3-as méretű alkotásokat vár, melyek a fenntarthatóság és a környezetvédelem témakörében készültek.

A pályaművek beadási határideje: 2024. február 16. (péntek) 24:00

A pályázatokat életkori kategóriánként díjazza majd a zsűri. A nyertes pályázók nevelési-oktatási intézményei faültetésben, valamint 1,2 millió forint összértékű pénzbeli díjazásban is részesülnek, amit környezettudatos és egészséges életmód ösztönzését elősegítő projektre használhatnak fel. A nyertes diákokat emellett ajándékcsomagban részesíti a Holcim Magyarország Kft., valamint a legjobbnak, legötletesebbnek és legkreatívabbnak talált pályaművekből kiállítást fog berendezni a Királyegyházi Cementgyár vendégfogadó területén.

A részletes pályázati kiírás elérhető a Holcim Magyarország Kft. honlapján.

(X)