Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az otthon melegét árasztó, nappalira „hajazó”, exkluzív autószalont nyitott a Land Rover Pécsett. A Pécsváradi úton található, legújabb márkakereskedésben - szó szerint - szőnyegről gurul le a luxus. Mivel az érdeklődés eddig is nagy volt, úgy becsülik, évente több mint félszáz új autót vásárolhatnak az első vidéki Land Rover szalonból.

– Létezik az az ügyfélkör, aki ezt a luxust igényli. Eltérő, mint amit a német prémium márkák biztosítanak. Mi úgy gondoljuk, hogy olyan többletet nyújt, amire van kereslet a régióban – mondta Bleszity Péter, a Land Rover pécsi autószalonjának kereskedelmi vezetője.

Széles a paletta ebben a luxus kategóriában

– A legkisebb, fiatalos belépő modellünkön az Evoque-n át a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő Range Rover-ig minden elérhető nálunk. Három hónap alatt akár meg is érkezhet az egyedileg összeállított autó – tette hozzá Bleszity Péter.

A Penthe Autóház 1997 óta töretlenül fejlődik

– Az Opel, az Isuzu és mostantól Land Rover is elérhető itt. Úgy gondoljuk, ez egy olyan széles gépjármű választék, ami minden igényt teljesíteni tud a magyar autóvásárlók körében- mondta a kereskedelmi vezető, aki kiemelte: a mostani szalonban lehetőség van arra, hogy a legmodernebb informatikai technikával felvértezett konfigurációs szobából kávé vagy tea mellől kényelmesen összeállíthatja a jövőben elkészülő autóját. Itt az ügyfél színeket, anyagokat érzéseket és felszerelést is beállíthat, amit egyidejűleg le is animálnak.

Kialakítottak egy bárt is a szalonban

– Fontos számunkra, hogy ne egy tipikus autószalonba érkezzen az az ügyfél, aki egy Land Rovert vagy Range Rover-t akar majd vezetni. Éppen ezért bárt is nyitottunk, valamint az értékesítést sem az asztal két oldalán, hanem a nappali hangulatát idéző fotelekben végezzük – vázolta Bleszity Péter.

Fekete Attila, a Penthe Autóház vezetője

A megnyitón Fekete Attila, a Penthe Autóház ügyvezetője elmondta: a 400 millió forintos beruházás egy kisebb része GINOP-os pályázati forrásból valósult meg.

(x)