Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bármely családban előállhat olyan élethelyzet, amelyben az idős hozzátartozók ellátása már nehézséget okozhat a távolság, vagy az idő hiánya miatt. Egy ilyen intézmény szolgáltatásai minden érintett számára hatalmas segítséget jelenthetnek a mindennapokban.

A felgyorsult életvitel egy újfajta, időseket ellátó szolgáltatást hívott életre, az idősek számára kialakított lakószobákat, apartmanokat. Ez nem összetévesztendő az idősek otthonával, hiszen ide olyan lakókat várunk, akik még önellátóat, de a hétköznapi terhektől mentes, kényelmes életre vágynak.

Tizenöt évnyi idősgondozásban töltött idő után – felismerve azt a trendet, hogy igény mutatkozik magasabb ellátási színvonalat nyújtó intézmények iránt -, a három idősotthonunk mellett a Villa Centomilla – Thermal Spa Home Nyugdíjasotthon megnyitásával bővítettük szolgáltatási palettánkat. A Villa Centomilla időseket ellátó intézményünkben magas színvonalú szolgáltatásokkal, kedvező ár-érték arány mellett, szakmailag felkészült és elhivatott munkatársainkkal biztosítjuk lakóink emberi méltóságának, életminőségének megőrzését.

Az idősotthoni jelentkezők közül többen – mivel még jó egészségi állapotnak örvendnek, így az ápolási szükségletük nem haladja meg a napi négy órát – a jelenlegi szabályozás szerint az idősotthoni ellátásból kiszorulnak. Nekik a házi segítségnyújtás lehet egy megoldás, azonban ez a szolgáltatás nem tud olyan ellátást nyújtani, mint egy intézményi ellátás.

Azonban ha a mindennapjaik során szívesen vennének igénybe segítséget, folyamatos felügyeletet, de mégis szeretnék megőrizni valamilyen szinten önellátó képességüket, személyes integritásukat, illetve

a magány helyett tagjai szeretnének lenni egy családias lakóközösségnek

– mi nekik kínáljuk új szolgáltatásunkat.

A Villa Centomilla Nyugdíjasotthonba olyan lakókat várunk, akik biztonságban, kényelemben és támogató közösségben szeretnének élni még hosszú ideig. Ha azonban koruk előrehaladtával egészségi állapotuk megromlik, a három idősotthonunk bármelyikében könnyen, gyorsan, akár alkalomszerűen vagy tartósan is igénybe vehetnek idősotthoni szolgáltatásokat, ezáltal,

a környéken egyedülálló módon, komplex szolgáltatást tudunk nyújtani.

A Nyugdíjasotthon megvalósítása során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy lakóink részére megfelelő, színvonalas életkörülményeket teremtsünk, és helyben hozzáférjenek minden olyan szolgáltatáshoz, amely a tartalmas életvitelükhöz szükséges.

Kínálatunkból egy- és kétágyas, fürdőszobás, erkélyes, előszobás klimatizált lakóegységek közül választhat,

szobáink kelet-nyugati tájolásúak. A szobák rendelkeznek alapberendezéssel, azonban egyéni igény alapján saját bútorral is berendezhetőek. Teljes ellátást nyújtunk, de hobbikonyhánkban egyszerűbb ételeket is elkészíthet.

A közösségi lakótereket modern bútorokkal, de otthonosan rendeztük be, ahol akár fogadhatja látogatóit, a lakótársakkal beszélgethet, kártyázhat, tévét nézhet, újságot és könyvet olvashat.

Bővebben: a www.villacentomilla.hu oldalon.