A pécsi fejlesztéssel zárult le a Magyar Vöröskereszt több éves projektje

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Országosan csaknem 650 millió forintos infrastrukturális fejlesztést valósított meg az elmúlt három és fél évben a Magyar Vöröskereszt. A projekt zárásaként adták át a pécsi fejlesztéseket - írja az MTI.

A 2017 júliusa és idén január között megvalósult országos program célja a veszélyeztetett, hátrányos helyzetű, krízishelyzetben lévő emberek, családok szükségleteihez igazodó, korszerű infrastrukturális keret kialakítása volt.     

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programban megvalósult fejlesztések részeként tizenegy helyszínen, több mint négyezer négyzetméteren végeztek infrastrukturális felújításokat a jobb szolgáltatásokért. Épületeket alakítottak át, bővítettek, korszerűsítettek hátrányos helyzetűek minőségi kiszolgálásáért, továbbá gépjárműveket, defibrillátorokat, informatikai eszközöket, bútort szereztek be.

A projekt zárásaként a Magyar Vöröskereszt Baranya megyei székhelyén, Pécsen mintegy ötmillió forint értékben adtak át többi között informatikai eszközöket és defibrillátorokat a szervezet Dobó István utcai székházában. Létrehoztak egy ruhaadományok tárolására szolgáló mobil acél raktárat is.

Kiemelt képünk forrása: Magyar Vöröskereszt Baranya megyei Szevezetének facebook oldala.

Hirdetés
Előző sztori

Pécsi virológusok: ha megvannak az engedélyek, egyértelműen beadatnánk a kínai vakcinát!

Következő sztori

Többnyire gyengén vagy közepesen felhős idő várható

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1