Címlap Rövidhírek Eltűnt egy 6 ...

Eltűnt egy 6 éves kislány Pérről vasárnap, egy siklóernyős találta meg

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

FRISSÍTVE: Már a rendőrség is megerősítette: a kislányt élve megtalálták, a körülményekhez képest jól van. Korábban írtuk: A 6 éves kisgyermek Pérről, a Kámvási dűlőben lévő tanyáról 2022. november 13-án 16 óra körül távozott el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatása jelenleg is nagy erőkkel folyik.

Forrás: police.hu

A rendőrség közleménye:

A 2022. november 13-án 16 óra körül egy péri tanyáról eltűnt kislány felkutatása sikeresen záródott november 14-én a délelőtti órákban. A gyermekre Pér községben lévő repülőtér környezetében találtak rá a keresők a nagy erőkkel végrehajtott összehangolt művelet eredményeként.

A kislány egészséges, azonban a körülményekre tekintettel őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A keresésben résztvevőknek köszönetünket fejezzük ki a kitartó és eredményes munkájukhoz! – olvasható a police.hu-n, ahol fotót is mutattak a kislányról.

Korábban írtuk – Hétfő 7:30

A kislány rózsaszín kabátot, rózsaszín sapkát, fekete nadrágot és fekete gumicsizmát viselt az eltűnésekor. A Ripost elért egy keresést segítő civilt, aki azt mondta: több mint százan keresik, kutyákkal és drónokkal. Az viszont még nem derült ki, hogy a gyermek önszántából ment el, vagy valaki elvitte. Erre a kérdésre csak annyit válaszoltak, hogy  „nem volt felügyelet nélkül elengedve sehova. Egyik pillanatban mellettük volt, a másikban meg már nem” – írta Zora eltűnésének körülményeiről.

1

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Túróczi Zora tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.