Kirakják a nyitva táblát!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Május 1-jétől újra látogathatók a Zsolnay Kulturális Negyed kiállításai, látnivalói, Infopontjai, továbbá a Cella Septichora Látogatóközpont, valamint a Művészetek és Irodalom Háza - közölte a pécsi önkormányzat.

A belépéshez 18 év felett védettségi igazolvány és személyazonosságot igazoló okmány szükséges. A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező 18 éven aluliak csak felnőtt kísérővel és maszkban látogathatják ezeket a helyszíneket.

Elindulnak a szabadtéri vezetett séták is. Május elsején, szombaton 11 órakor a Hűsítő séta keretében a Zsolnay Kulturális Negyedet mutatják be az idegenvezetők, a végén pedig ajándék limonádéval kedveskednek a résztvevőknek. A sétán oltottságtól függetlenül szabad a részvétel. A Cella Septichorában május 1-jén 11.00 és 15.00 órakor, valamint május 2-án 11.00 órakor indul a világörökségi séta idegenvezető kíséretével.

Május 4-től Planetárium és Labor – Interaktív Varázstér belépővel ingyenesen megtekinthető a Zsolnay Negyed Látogatóközpontjában Schmall Rafael asztrofotós kiállítása.

A Művészetek és Irodalom Házában újra látható Bátori Zsolt fotóművész tárlata La huerta y la ciudad – A gyümölcsös és a város címmel.

Kiemelt képünk illusztráció.

Előző sztori

A vasárnapot akár úszással is indíthatjuk!

Következő sztori

Nyitnak a pécsi múzeumok

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1