Címlap Közlemény A vasárnapot ...

A vasárnapot akár úszással is indíthatjuk!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vasárnap reggel 6 órakor megnyitja az Abay Nemes Oszkár Sportuszodát és a szaunát a fenntartó PSN Zrt. - derül ki az pécsi önkormányzat péntek esti közleményéből.

A belépőknél a pénztárnál ellenőrzik a védettségi igazolvány meglétét. Miután az uszodában többféle jogcímen lehet tartózkodni (közönség: védettségi igazolvány, 18 év alatti sportolók: rendelet szerint sportolói igazolvány, egészségügyi szolgáltatások: rendelet szerint igénybe vehetők), ezért az egész uszodában továbbra is fenntartják a kötelező maszkhasználatot, kivéve azok esetében, akik a szolgáltatásokat közvetlenül igénybe veszik – úsznak, szaunáznak.

A kézfertőtlenítők továbbra is kint vannak, a belépők testhőmérsékletét továbbra is ellenőrizni fogják.

Más a PSN Zrt. által fenntartott létesítmények is nyitnak, így a Várkői Ferenc Diák- és Szabadidőközpont is látogathatóvá válik, a salakos kisméretű labdarúgópályákat használóktól védettségi igazolványt kérnek. A PSN Zrt. sportolói ide is sportolói igazolványukkal mehetnek.

A tüskésréti műfüves labdarúgópályán a bérlőknek szintén be kell mutatniuk a védettségi igazolványt.

Ugyanígy megnyílik a létesítményt korábban használók előtt a városi lőtér, ezt szintén védettségi igazolvány bemutatásával lehet látogatni.

Kiemelt képünk illusztráció.