Jusztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pécsett nincs akadálya az apás szülésnek

//

A leendő apáknak nem maguknak kell beszerezni a szükséges védőfelszerelést.

Természetesen a jelenlegi járványhelyzetben be kell tartani a szükséges óvintézkedéseket, ezért a PTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán védőruhát biztosítanak a leendő apáknak.

Korábban csak akkor mehettek be ők a szülő párjuk mellé, ha beszerezték a szükséges védőfelszerelést, ez jó pár kórházban a mai napig így van.

Hirdetés

A pécsi klinika közösségi oldalán hívta fel arra a figyelmet, hogy a leendő apukáknak is maszkban kell érkezni az épületbe, és a triázsvizsgálaton is át kell esniük. Ám ezt követően biztosítják számukra 4 óránként a váltásmaszkot, textil védőruhát és a többi szükséges védőfelszerelést térítésmentesen.

Amennyiben valaki támogatná a munkáját a klinikának, akkor azt az Egészséges Újszülöttekért Alapítványon keresztül teheti meg.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Ünnepi nyitvatartás a Tettye Forrásháznál

Következő sztori

Pécsi virológus: Hatékony szert találtunk a koronavírus kezelésére

Legutóbbiak innen: Egészség

bool(false)