Jusztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Pécsi virológusok kaphatják a Nők Magyarországért Díjat

/

A Nők Magyarországért Klub 2020-ban jelentette be, hogy egy közönségszavazás keretein belül szeretnék elismerni azoknak a nőknek a munkáját, akik a COVID-19 járvány idején bátran, kitartóan és példamutató módon helytálltak azokon a területeken, ahol különösen fontos a járvány terjedésének lassítása, a betegség megelőzése, kezelése, a járvány negatív hatásainak csökkentése - olvasható a Nők Magyarországért Klub honlapján.

 

“Kutatói szemmel is rendkívüli teljesítmény az, amelyet laboratóriumunk hölgy tagjai végeznek a járvány kitörése óta. Bár a végét még nem látni ennek a rendkívüli kihívásnak, óriási büszkeséggel tölt el minket, hogy a csapatunk gerincét ők adják”

– közölték a PTE virológiai szakemberei.

A Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai kutatócsoportjának hölgy tagjai is indulnak tehát a versenyen. Ők egyébként így vesznek részt a járvány elleni munkában minden nap:

Hirdetés

A főnyeremény kategóriánként bruttó 5 millió forint, illetve további díjak is várják a versenyzőket.

Szavazni IDE KATTINTVA lehet egy sms-kód megadásával. Aki a pécsieket akarná támogatni, annak a 19-et kell beütnie a telefonjába.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Így lett az elkeseredett családfőből céltudatos fotós Gayár Krisztián

Következő sztori

Bizarr vagy Pazar? -rovarkiállítás lesz látható Pécsett

Legutóbbiak innen: Közélet

bool(false)