Címlap Sport A pécsi úszók...

A pécsi úszókat ünnepelte a PSN, mi is köszönjük a csodás teljesítményt!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Ezen a fotón ott vannak azok a pécsi úszók, akik nemcsak a város, hanem Magyarország nevét is felteszik a világklasszisok mellé

A paraúszó- és a FINA vizes világbajnokságon részt vevő sportolóknak és edzőknek mondott köszönetet a PSN Zrt.

Madeira + Konkoly Zsófia = 2 világbajnoki cím, 1 ezüstérem és egy 4. és 10. helyezés

A Madeirán megrendezett paraúszó-világbajnokságra Jancsik Árpád edző kísérte el Konkoly Zsófiát és Iván Bencét június közepén. Zsófi két világbajnoki címmel, egy ezüstéremmel, valamint egy 4. és 10. helyezéssel zárta a vb-t.

Madeira paraúszó-világbajnokság + Iván Bence = 5. és 10. hely

A világklasszisok között egy ötödik és egy tizedik helyet zsebelt be.

FINA vizes világbajnokság + Kenderesi Tamás = 6. hely

Kenderesi Tamás múlt hét elején még elképesztő izgalmak közepette ugrott vízbe a budapesti világeseményen, ahol a hatodik helyen csapott célba. Edzője, Turós Máté kísérte el.

A PSN Zrt. vezetői a köszöntő mellett érintették a kiemelt sportolók jelentőségét a pécsi sportban és az utánpótlásban

A sportolói büszkeségek és elért eredményeik nemcsak a sport területére vannak hatással, hanem kivívják a városnak is a nagyobb elismerést, színvonalat. Kiemelték a Sportegyesületek Országos Szövetségének egyesületi eredményességi rangsorát is, amelyben a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. 750 egyesület között 8. helyezést ért el.

A vezetőség biztatta a további eredményes munkára a sportolókat és edzőiket, és elmondta, hogy a lehetőségekhez mérten mindent megtesz azért, hogy a pécsi úszósport méltó körülmények között dolgozhasson tovább a sikerekért.

A pécsi úszók előtt mi is meghajolunk!