Címlap Sport Beindult a me...

Beindult a mennyei megyei: kilencessel rajtolt a Pécsvárad

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sokak örömére megkezdődött a labdarúgó-bajnokság az alacsonyabb osztályokban is: a Baranya megyei I. osztályban a Pécsvárad kilencet vágott a rajton. Lássuk, mi történt!

Azzal mindenki tisztában van, hogy a megye I. toronymagas esélyese megint a Pécsvárad, a címvédő ugyanis nem gyengült a nyáron, sőt, újabb remek futballistával erősített: ide igazolt az NB I-es rutinnal felvértezett Koller Krisztián. A PMFC korábbi játékosa pályára is lépett, igaz, csak csereként (az 50. percben), gólt azonban nem szerzett a nyitányon. Szereztek helyette a többiek! A korábban szintén magasabb osztályban futballozó Tóth Adrián mesterhármast ért el, de betalált Wittrédi Dávid és Krapecz Balázs is – a Szederkény nem volt egy súlycsoportban ezzel a Pécsváraddal.

Jól kezdett a Sellye és a Mohács is. Mindkét csapat idegenben kezdte az idényt, ennek ellenére magabiztos győzelemmel nyitott: előbbi a Komlónak, utóbbi a PVSK-nak gurított négyet.

Megyei I. osztály, 1. forduló: Sport36-Komlói Bányász–Sellye VSK O és R 1-4 (gólszerzők: Bodor, ill. Jónás 2, Szabó K., Németh), Szentlőrinc II.–Lovászhetény 1-1 (Gellén, ill. Keczeli), Pécsvárad SE R-Bus–Szederkény 9-0 (Takács, Krapecz, Kőnig 2, Koronics, Wittrédi, Tóth A. 3), PVSK–Mohács 1-4 (Turi, ill. Péter J., Schmidt, Izsák 2).