Eufrozina, Kende

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bemutatkozik az új PEAC-Pécs: pénteken és szombaton is játszik a csapat

Fél éve, március 5-én lépett pályára legutóbb a PEAC-Pécs női kosárlabdacsapata, a koronavírus-járvány miatt azóta nem játszottak mérkőzést Sarok Nikiék. Azóta új a vezetőedző, immár Csirke Ferenc irányítja az együttest.

A PEAC-Pécs augusztus 10-én kezdte meg a felkészülést a 2020/2021-es idényre. Amellett, hogy új a szakmai stáb, a játékoskeretben is sok változás történt: kijelenthető, hogy alapvetően a pécsi értékekre építenek a csapatnál.

A pécsi lányokat még nem láthatták a szurkolók felkészülési mérkőzésen, de most ennek is eljött az ideje: pénteken és szombaton is pályára lépnek, mindkétszer a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Pénteken (17.30) a BKG-Príma Akadémia csapatát fogadják, amely az előző szezonban a női amatőr NB I. Piros-csoportban szerepelt, s a koronavírus-járvány okozta kényszerszünetig egyetlen meccset sem veszített és a tabella élén állt. Szombaton (17.30) aztán a Vasas Akadémia lesz az ellenfél: az NB I. A-csoportos együttesnél edzőváltás történt a nyáron, immár Milos Pavlovics irányítja a gárdát.

A klub számára kiemelten lényeges az egészségbiztonság, így azokat szurkolókat, érdeklődőket várják a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokba, akik vállalják az előírt egészségügyi protokoll betartását. A sportcsarnokba 37,3 C fokos testhőmérséklet alatt lehet csak belépni, ennek ellenőrzésére (lázmérés) a belépés előtt kerül sor. A mérkőzéseken maszk viselése kötelező (a lelátón is – ennek hiányában nem megengedett a belépés). A szervezők kérik a szurkolókat, hogy ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra, és a meccs után a játékosokkal szemben is tartsák a távolságot.

Hirdetés

A program. Szeptember 4., péntek (17.30): PEAC-Pécs–BKG-Príma Akadémia. Szeptember 5., szombat (17.30): PEAC-Pécs–Vasas Akadémia.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

"Most, amikor az állam lecseréli a hetven éve se..nyalásra (és fa..opásra) épülő, belterjes közösségük vezetőit, hirtelen feltámad bennük a forradalmi hév!"

Következő sztori

Zeneszüret Fesztivál Pécsett

Legutóbbiak innen: Sport

bool(false)