A szurkolók a lelátón, a kozármislenyi játékosok az öltözőben tomboltak: a Vasas is elvérzett! (Fotó: Kozármisleny FC)
Címlap Sport Ez igen! Vasa...
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagyon szép vasárnap délutánja volt a két NB II-es baranyai labdarúgócsapatnak, hiszen a HR-Rent Kozármisleny négy gólt lőve verte a Vasast, a Szentlőrinc pedig a BVSC vendégeként sem kapott ki.

Emlékezetes mérkőzést láthattak a szurkolók Kozármislenyben, akik ott voltak, tuti sokáig fognak még beszélni a Vasas elleni meccsről. A fővárosiak ugyan papíron jobbak, többre hivatottak, hiszen fel szeretnének jutni, de sosem az számít, papíron ki milyen, hanem ez, hogy mi történik a pályán.

Ott pedig nagy dolgok történtek! Bár a vendégek szereztek vezetést a mérkőzés elején, a mislenyiek ettől nem omlottak össze – jól tették, elvégre volt még vissza több mint nyolcvan perc. Az első félidő hajrájában jött is a menetrendszerű Kirchner-gól, sőt, a támadó ezen a napon ihletett formában volt, a szünet után még kettőt bevágott, amihez Barkóczi is hozzátette a magáét, ezzel pedig már nem tudott mit kezdeni a Vasas. A végeredmény 4-2 lett a Pinezits Máté vezette kozármislenyiek javára, akik ennek a győzelemnek köszönhetően felléptek a tabella negyedik helyére.

A másik baranyai csapat, a Szentlőrinc nem léphetett feljebb, mert a tabella éléről várta az ötödik fordulót, és ott is maradt a csúcson! Waltner Róbert együttese a szintén veretlen BVSC-Zugló vendége volt, és nagyon jól indította a bajnokit, mert Szekszárdi Tamás révén már a 13. percben vezetést szerzett. Ezt követően a házigazdák ugyan egyenlítettek, de a fordításra nem volt sok sanszuk – ellenben a lőrinci srácok a meccs hajrájában a győzelmet is megszerezhették volna, Papp Csongor azonban ziccerben a kapu fölé vágta a labdát.

Eredmények: HR-Rent Kozármisleny–Vasas 4-2 (gólszerzők: Kirchner 45., 72., 87.), Barkóczi (80.), ill. Tóth M. (9. – 11-esből, 86.), BVSC-Zugló–Szentlőrinc 1-1 (gólszerzők: Vinícius 49., ill. Szekszárdi T. 13.).

A tabella állása: 1. Szentlőrinc 11 pont, 2. Gyirmót FC Győr 10, 3. BVSC-Zugló 9, 4. HR-Rent Kozármisleny 8.