Már megint győzelmet ünnepelhettek a kozármislenyi srácok – ez az, amit nem lehet megunni! (Fotó: HR-Rent Kozármisleny)
Címlap Sport Így kell ezt ...
Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétközi fordulót rendeznek a labdarúgó NB II-ben, amelynek szerdai játéknapján két baranyai csapat is pályára lépett: a HR-Rent Kozármisleny három, a PMFC egy pontot szerzett.

A HR-Rent Kozármisleny csapata talán az Alcatrazból is el tudna szökni – a kiesés elől mindenesetre nagyon hatékonyan menekül! Amióta Márton Gábor irányítja az együttest, rá sem lehet ismerni az addig jobbára csak botladozó társaságra, sorra nyerik a meccseket a kék-fehérek. Zsinórban három győzelem után a DVTK túl nagy falatnak bizonyult, de ma délután visszatért a jó útra a Misleny: nagyon fontos meccset húzott be Csákváron! Izgalmasan alakult ez a találkozó, a gól nélküli első félidő után ugyanis a belső védő, Vaskó Tamás révén a hazaiak szereztek vezetést, amire a vendégektől Daru Bence duplával válaszolt, majd jött ismét Vaskó, hogy aztán a csattanó Kosznovszky Márk nevéhez fűződjön, akinek a góljával 3-2-re győzött a Kozármisleny. Ez a siker pedig nagyon sokat ért, az utolsó előtti helyről ugyanis Márton Gábor tanítványai felléptek a 16., osztályozót érő pozícióba. Nem mellesleg, nincs már messze a tuti bentmaradás sem!

A PMFC elképesztően rossz szériát produkál tavasszal, és a piros-feketék valamiért képtelenek kijönni ebből a hullámvölgyből. A Kazincbarcika elleni hazai mérkőzés forgatókönyve sem úgy alakult, ahogy azt Weitner Ádám csapata szerette volna: még fél óra sem telt el, amikor Csatári révén vezetést szereztek a vendégek. Innentől kezdve jöhetett a szokásos sztori, a pécsiek futottak az egyenlítésért, ellenfelük pedig óvta előnyét. Ezúttal viszont legalább nem tudta mind a három pontot elrabolni a Barcika, Szabó Máté góljával ugyanis a 77. percben egyenlített a PMFC (1-1).

A harmadik baranyai csapatra, a Szentlőrincre holnap délután roppant nehéz feladat vár, ugyanis a Soroksár vendége lesz.

Eredmények: Csákvár–HR-Rent Kozármisleny 2-3 (gólszerzők: Vaskó 47. és 74. perc, ill. Daru 52. – 11-esből és 59. perc, Kosznovszky 89. perc), PMFC–Kazincbarcika 1-1 (gólszerzők: Szabó M. 77. perc, ill. Csatári 29. perc).