Címlap Sport Nyert a Szent...

Nyert a Szentlőrinc, a Kozármisleny és a Mohács focicsapata is

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az utolsó percekben szerzett hatalmas szabadrúgásgóllal győzött a Szentlőrinc a Haladás otthonában, nyert a HR-Rent Kozármisleny és a B Build Mohács is.

A labdarúgó NB II-ben a két baranyai csapat közül csak a Szentlőrinc lépett pályára vasárnap, a PMFC ugyanis hétfőn játssza le a Kecskemét elleni hazai mérkőzését. A lőrinciek nehéz feladat előtt álltak, hiszen a Szombathelyi Haladás otthonában sosem egyszerű nyerni, pontot szerezni. Élvezetes, fordulatos meccset játszott a két együttes, amely során itt is, ott is akadtak helyzetek, de gól nem nagyon akart születni. Egészen a 90. percig kellett rá várni, ekkor a vendégek védője, Nagy Barnabás szabadrúgásból hatalmas gólt lőtt a jobb felsőbe – ezzel nagyon értékes három pontot szerzett a Szentlőrinc!

Az NB III. Közép csoportjában a bajnoki címre hajtó HR-Rent Kozármisleny alaposan megszenvedett a tabella hátsó feléhez tartozó ESMTK-val. A vendégek sokáig kihúzták kapott gól nélkül, de aztán Vajda mattolta a kapust, ez az egy találat pedig mindent eldöntött. Miután a mislenyiek riválisa, a Dunaújváros botlott otthon (1-1 a Dabas ellen), a tabella élén álló baranyai csapat hét pontra növelte előnyét.

Ezúttal a B Build Mohácsnak is kijött a lépés az NB III-ban. A tabella utolsó helyén álló baranyaiak a középmezőnyhöz tartozó Ferencváros II-t fogadták, s egy izgalmas, jó meccsen nagy csatában kiharcolták a győzelmet: Hetényi a 92. percben szerezte a győztes gólt.

Baranyai eredmények: Szombathelyi Haladás–Szentlőrinc 0-1 (gólszerző: Nagy B. 90.), HR-Rent Kozármisleny–ESMTK 1-0 (gólszerző: Vajda 70.), B Build Mohács–Ferencváros II. 2-1 (gólszerzők: Gellén 61., Hetényi 92., ill. Gera 69.).