Egyetlen lépés választja el a Szentlőrinc csapatát attól, hogy Pichler Gábor vezetőedző irányításával visszajusson az NB II-be
Címlap Sport Semmi sem dől...
Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megkezdte az osztályozós párharcot az NB II-be igyekvő Szentlőrinc labdarúgócsapata, amely nem tudta legyőzni idegenben a Putnokot, igaz, nem is kapott ki. Kegyetlen kemény lesz a visszavágó.

A másodosztályban jelenleg egy baranyai csapat van, a HR-Rent Kozármisleny. A PMFC kiesett, az NB III. Dél-nyugati csoportját megnyert Szentlőrinc pedig osztályozót játszik az NB II-ért, ellenfele a borsodi kisváros, Putnok együttese.

A párharc ma délután Putnokon kezdődött meg, s bizony hamar rossz helyzetbe kerültek a vendégek, ugyanis a hazai csapat már a 10. percben vezetést szerzett. Innentől kezdve nagyon sokáig nem változott az eredmény. A Szentlőrinc cserékkel próbált frissíteni, emellett a fiúk mindent megtettek a pályán az egyenlítésért, ami végül a 70. percben össze is jött: Pataki Bence talált be. Természetesen jó lett volna, ha a lőrinciek a győzelmet is kicsikarják, ám ez nem sikerült, így 1-1-es döntetlennel zárult az első találkozó.

A visszavágóra egy hét múlva, jövő vasárnap 16.00 órától kerül sor Szentlőrincen. Óriási csata, izgalmas meccs várható!

Érdekesség, hogy a másik osztályozós párharc első mérkőzése is döntetlennel zárult: Tatabánya–Békéscsaba 2-2.

Putnok–Szentlőrinc 1-1 (1-0)

Labdarúgó-NB III. Dél-nyugati csoport, osztályozó az NB II-ért, 1. mérkőzés. Vezette: Bogár Gergő. Szentlőrinc: Héninger – Miklós P., Keresztes, Tamás L., Kiss-Szemán – Hleba, Medgyesi (Sághy, 79.), Kesztyűs (Múcska, 53.) – Novák Zs. (Szabó Z., 89.), Csörgő (Helesh, 53.), Pataki. Vezetőedző: Pichler Gábor.

Gólszerzők: Lőrincz (10.), ill. Pataki (70.).