Címlap Sport Simán nyerték...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A tizennegyedik győzelmét is megszerezte az NKA Universitas PEAC női kosárlabdacsapata a bajnokságban, s most már teljes gőzzel a csütörtöki Európa Kupa-nyolcaddöntőre készül.

Az erőviszonyok ismeretében a Szigetszentmiklós otthonában kötelező volt a győzelem Kiss Virágék számára, de természetesen ezért a sikerért is meg kellett dolgozni. A nagyszünetig váratlanul szoros volt a mérkőzés, a hazaiak nem adták könnyen a bőrüket, a folytatásban azonban magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak a vendégek, akik ekkor már kevesebbet is hibáztak, és ennek köszönhetően végül nagy különbséggel, kereken harminc ponttal nyertek.

A pécsi lányok számára nagyon fontos összecsapás következik a jövő héten, hiszen csütörtökön az Európa Kupa nyolcaddöntős párharcának első mérkőzésén a Villeneuve d’Asc együttesét fogadják. Óriási csatára van kilátás, elvégre a francia bajnokság éllovasa érkezik majd Pécsre, a Nemzeti Kosárlabda Akadémiára – erre a meccsre biztosan érdemes lesz kijönniük a szurkolóknak!

BKG-PRIMA Natura Szigetszentmiklós–NKA Universitas PEAC 57-87 (11-13, 17-20, 10-32, 19-22)
Nőikosárlabda-NB I. A csoport, 17. forduló. BKG-PRIMA Natura Szigetszentmiklós: Degbeon 4, Perez 11/6, Katona 12/3, Aldazabal 10/6, Takács. Csere: Vári 10/3, Szabó D. 5/3, Duka 5/3, Kovács V., Andi, Zsámár, Gróf. Vezetőedző: Gedei Tibor. NKA Universitas PEAC: Wentzel 3, Rátkai 10/6, Calhoun 16/9, Burdick 8, Kiss V. 13/3. Csere: Katanic 6, Laczkó 4, Simon Zs. 7/3, Szücs R. 7/3, Olawuyi 7, Sanchez 6, Kaszás-Pap. Vezetőedző: Jovan Gorec.