Nagy Dominik szép karriert futott be, a bólyi focitól egészen a felnőtt válogatottig jutott!
Címlap Sport Szenzációs gó...
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A mosonmagyaróváriak még megmoccanni sem tudtak, máris hátrányba kerültek a Nyíregyháza elleni bajnokin, Nagy Dominik ugyanis középkezdésből, az első labdaérintésből lőtt hatalmas gólt. Szenzációs találat volt!

Annak idején, gyerekként még Bólyból buszozgatott be Pécsre, megesett, hogy annyira elfáradt, a sofőr ébresztette fel, hogy le kellene szállnia. Nagy Dominik játszott Bólyban, aztán megjárta a PVSK-t, a PMFC-ben az élvonalban is bemutatkozhatott (17 évesen és 6 naposan), kölcsönadták a Kozármislenynek, majd szerződtette a Ferencváros. A most 28 éves középpályás nagyon szép karriert futott be, hiszen játszott külföldön, a Legia Warszawában és a Panathinaikosban is, továbbá 10-szer pályára léphetett a magyar válogatottban.

Jelenleg az NB II.-ben éllovas Nyíregyháza meghatározó játékosa. Csapata szombaton a Mosonmagyaróvár vendégeként lépett pályára, és Nagy Dominik igazolta, hogy nem akármilyen spíler: fantasztikus gólt lőtt, középkezdésből talált azonnal a hazaiak kapujába.

– Megmondom őszintén, minden mérkőzésen, amikor mi kezdünk, megfigyelem, hol áll a kapus – mondta góljáról a Sportrádiónak. – Ősszel már volt egy ilyen próbálkozásom, ami nem sikerült, most azonban nagyon jól eltaláltam, így sikerült ilyen csodálatos gólt szereznem. Mi is beszéltük a srácokkal, lehet, hogy Guinness-rekordot döntöttem. Biztos is vagyok benne, hogy nagyon közel lehetek ahhoz. Valahol ez egy jó érzés, de sokkal fontosabb, hogy sikerült nyernünk.

Gratulálunk, Domi!

A gólt érdemes megnézni: