Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ha egyszer egy üzlet beindul! A trióban elért első hely után vegyes párosban is aranyérmes lett Mazács Fanni és Bali Dániel a portugáliai Guimaraesben zajló aerobik világbajnokságon!

A pénteki selejtezőben néhány apró pontatlanság ugyan akadt Mazács Fanni és Bali Dániel gyakorlatában, ennek ellenére az első helyen jutottak tovább, ami természetesen nagyon biztató volt a döntő előtt. A fináléban aztán fergeteges volt a PSN Zrt./Sportiskola párosa, csodálatos teljesítményt nyújtottak, aminek egy teljesen megérdemelt világbajnoki aranyérem lett a jutalma!

– Fantasztikus volt a páros! Az elődöntőben még akadtak bizonytalanságok, de a döntőben minden összejött. A gyakorlat sztorija egy nagyon romantikus szerelmi történet, amit elképesztően jól át tudtak adni. Még most sem hiszem el, hogy ez megtörtént. Tizenkét éve várunk erre… Három hét múlva jön a világjátékok, valami hasonlónak nagyon örülnénk – mondta a Pécs Aktuálnak a világbajnok páros edzője, Varga-Réfi Eszter.

A magyar válogatott pénteken két arany- és egy bronzérmet is szerzett: a nemzetek rangsorában az első helyen végzett Magyarország, a Bali Dániel–Mazács Fanni–Farkas Balázs alkotta trió is a legjobbnak bizonyult a mezőnyben, a stepaerobik csapat pedig harmadik lett.