A Szentlőrinc a harmadik győzelmét aratta a harmadik fordulóban – ezúttal a székesfehérvári öltözőben örülhettek a lőrinci játékosok (Fotó: Szentlőrinc SE)
Címlap Sport Újabb kozármi...
Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Honvéd elleni idegenbeli bravúr után hazai pályán is három pontot szerzett a HR-Rent Kozármisleny NB II-es labdarúgócsapata, amely két góllal verte a Haladást. A PMFC két győzelem után ikszelt, nem kis fegyvertény, hogy a piros-feketék három bajnokin egyetlen gólt sem kaptak!

Törje fel a PMFC védelmét az, aki tudja! Kőkemény feladat elé állítja ellenfeleit a pécsi csapat, amely immár a harmadik bajnokiján sem kapott gólt, ami azt jelenti, hogy Helesfay Donát ebben a szezonban már 270 percen keresztül óvta eredményesen a kaput. A két 1-0-s győzelemmel rajtoló piros-feketék ezúttal a Kazincbarcika vendégei voltak, s bár nyerni nem tudtak, a döntetlen abszolút nem rossz eredmény idegenben – ennek köszönhetőn a PMFC már hét pontnál tart.

A HR-Rent Kozármisleny pedig hatnál, ami szintén megsüvegelendő teljesítmény! Aczél Zoltán együttese a Honvéd elleni idegenbeli sikert követően hazai pályán is megoldott egy nem túl egyszerű feladatot: 2-0-ra legyőzte a Haladást. Az első félidőben nem sok minden történt, a másodikban azonban néhány perc alatt eldöntötték a meccset a házigazdák, miután Vajda és Kozics is betalált.

Egy osztállyal lejjebb, az NB III-ban a Szentlőrinc folytatta remek menetelését, a harmadik meccsét is megnyerte, 3-0-ra győzött a Fehérvár II. otthonában. Nagy bravúrt hajtott végre a PTE-PEAC, amely Érden vendégszerepelt, és egy hajrában lőtt Keresztes-góllal megszerezte a három pontotLőrinc Antal csapatának ez volt az első győzelme ebben a szezonban. A Mohácsnak még várnia kell az első sikerre: a Dunaföldvár elleni bajnokin nem volt sanszuk a házigazdáknak, a vendégek magabiztosan, három góllal nyertek.

Eredmények: HR-Rent Kozármisleny–Szombathelyi Haladás 2-0 (gólszerzők: Vajda 59., Kozics 62. – 11-esből), Kazincbarcika–PMFC 0-0, Fehérvár II.–Szentlőrinc 0-3 (gólszerzők: Szabó Z. 7., Rétyi 34. – 11-esből, Medgyesi 86.), Érd–PTE-PEAC 1-2 (gólszerzők: Monori 63., ill. Márkvárt 59., Keresztes 86.), Mohács–Dunaföldvár 0-3 (gólszerzők: Fröhlich 22., Tóth M. 52., Kun 83.).